Yüksekokulumuzda Dünya Ormancılık Haftası Kapsamında Seminer Düzenlendi

21 Mart 2014 Cuma 20:30 tarihinde eklendi | 1493 defa okundu

21 Mart Dünya Ormancılık Haftası kutlamaları kapsamında Süleyman Demirel Üniversitesi Yenişarbademli Meslek Yüksekokulunda etkinlik düzenlendi. Yüksekokulumuzda düzenlenen programa   Karadeniz Teknik Üniversitesi Arsin Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ali DEMİRCİ, Süleyman Demirel Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin AKYILDIZ,   Yenişarbademli Kaymakamı Cafer SÖNMEZ, Belediye Başkanı Mustafa ERDEM, Kurum Amirleri ve Yüksekokulumuzun Öğretim elemanları katıldılar.

Açılış Konuşmasını Yapan Yenişarbademli Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Süleyman GÜLCÜ ‘”Dünya Ormancılık Günü”nün önemini vurguladı. Ormancılık sektörünün lokomotifleri olarak öğrencilere çok önemli görevler düştüğünü ifade etti.

Süleyman Demirel Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin AKYILDIZ, Ormanların bir ülkenin, bir toplumun ve dünyadaki değerler sisteminin en önemli göstergesi olduğunu vurguladı.

Karadeniz Teknik Üniversitesi Arsin Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ali DEMİRCİ  konferansta '' Karadeniz Ormanları ve Bazı Silvikültürel Uygulamalar '' konulu sunumunu yaptı ve ormancılık için silvikültür ile orman bakımının  ne kadar önemli olduğunu ifade etti.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ