Yüksek Okulumuzun Proje Yarışması Başarısı

14 Aralık 2013 Cumartesi 01:23 tarihinde eklendi | 1217 defa okundu

Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği (ANSİAD) ve Akdeniz Üniversitesi 11.Girişimcilik Haftası kapsamında proje sahipleri ile yatırımcıları bir yarışmada bir araya getirdi. Yüksek okulumuz öğretim elemanı Öğr.Gör.Emre Kuzugüdenli’nin engelliler için tasarlamış olduğu Sandalift isimli tekerlekli sandalye projesi sanayici ve iş adamlarından oluşan jüri tarafından 2. olarak seçildi.

Yüksek okul müdürümüz Doç.Dr.Süleyman Gülcü yaptığı açıklamada “ Öğretim elemanı sayımızın az olmasına rağmen yüksekokulumuz tarafından bu zamana kadar 2 TÜBİTAK projesi yürütülmüş ve 2014 yılı içinde yeni projeler sunulmuştur. Yüksek okulmuzun inovatif bir okul olması için gayretle çalışmaktayız. Bu tip başarıların devamının gelmesini temenni ediyorum” dedi.

Rektör yardımcısı Prof.Dr.M.Numan Tamer yarışmada dereceye giren proje sahipleri için düzenlemiş olan yemekte proje sahiplerine teşekkür etti.