Yenişarbademli'de Mezuniyet Heyecanı

02 Haziran 2017 Cuma 17:25 tarihinde eklendi | 358 defa okundu

Yüksekokulumuz 2017 yılı Ormancılık bölümü mezunlarını Yüksekokulumuz bahçesinde yapılan törenle uğurladı. Törene mezun öğrencilerimiz ve aileleri, Yüksekokul akademik ve idari personeli ve Yenişarbademli ilçesi kurum amirleri katıldılar.

İlçe merkezine yapılan yürüyüşün ardından Kaymakamlık önüne gelinerek çelenk sunuldu. Saygı duruşu ve İstiklal marşının ardından Yüksekokul bahçesine gelindi. Burada  Yüksekokul müdürü Yrd.Doç.Dr. Yasin ÜNAL açılış konuşmasını yaptı. Sonrasında dereceye giren mezunlarımıza ödül ve plaketleri takdim edildi.

Coşkuyla kutlanan Mezuniyet Töreni'nin son bölümünde, Ücr.Öğr.Gör.Recai Duran yönetiminde SDÜ Mezuniyet Andı'nı birlikte okuyan öğrenciler, keplerini havaya fırlatarak mezun olmanın gururunu yaşadılar.