24 Haziran 2018 Pazar

Yenişarbademli'de Mezuniyet Heyecanı

08 Mayıs 2018 Salı 17:25 tarihinde eklendi | 949 defa okundu

Yüksekokulumuz 2018 yılı Ormancılık bölümü mezunlarını Yüksekokulumuz bahçesinde yapılan törenle uğurladı. Törene mezun öğrencilerimiz ve aileleri, Yüksekokul akademik ve idari personeli ve Yenişarbademli ilçesi kurum amirleri katıldılar.

İlçe merkezine yapılan yürüyüşün ardından Kaymakamlık önüne gelinerek çelenk sunuldu. Saygı duruşu ve İstiklal marşının ardından Yüksekokul bahçesine gelindi. Burada  Yüksekokul müdürü Doktor Öğretim Üyesi Ayhan Akyol açılış konuşmasını yaptı. Sonrasında dereceye giren mezunlarımıza ödül ve plaketleri takdim edildi.

Coşkuyla kutlanan Mezuniyet Töreni'nin son bölümünde, Ücr.Öğr.Gör.Yusuf ULUDAĞ yönetiminde SDÜ Mezuniyet Andı'nı birlikte okuyan öğrenciler, keplerini havaya fırlatarak mezun olmanın gururunu yaşadılar.