Yenişarbademli MYO Kariyer Günleri Etkinliklerine Yenisini Ekledi

22 Nisan 2015 Çarşamba 22:13 tarihinde eklendi | 296 defa okundu

Yenişarbademli MYO Kariyer Günleri Etkinliklerine Yenisini Ekledi

Yenişarbademli Meslek Yüksekokulu, kariyer ve çevre günleri Nisan ayı etkinliklerini başarıyla gerçekleştirdi.  Geniş bir konu yelpazesi ve seçkin katılımcılarıyla Mart Ayı içerisinde 3 farklı haftada gerçekleştirilen Kariyer ve Çevre Günleri’ne gösterilen yoğun ilgi üzerine farklı uzmanlık ve deneyimlere sahip davetlilerle Nisan ayında da devam etti.

Yoğun katılımın yaşandığı etkinlikte Yenişarbademli Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Yasin Ünal, öğrencilerin gelecekteki mesleklerini, sektörün de öğrencileri tanıması açısından organizasyonun önem taşıdığını belirterek “Verimli geçtiğine inandığım kariyer günleri etkinliklerimize yeni tecrübelerle 2014–2015 Bahar Döneminin sonuna kadar devam etmeyi düşünüyoruz.” dedi.

Zonguldak Orman Bölge Müdür Yardımcısı Arif Yavuz, “Ormancılığın Kazanımları” konulu sunumunda meslek hayatında başarıyı sağlamanın yollarını tecrübelerinden bahsederek aktardı. Yavuz, ilk adımı işini sevmekle attığını söyleyerek mesleki danışmanlık ve staj uygulamaları hakkında bilgiler verdi.

Öğrencilerin bazı kamu kurumlarının önde gelenleriyle bir araya gelerek bilgi paylaşımı yaptıkları programın sonunda Yenişarbademli MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Yasin Ünal, katılımından ve aktardığı bilgilerden dolayı Arif Yavuz’a teşekkür ederek plaket takdim etti.