18 Aralık 2017 Pazartesi

Yenişarbademli Meslek Yüksekokulunda Devir-Teslim Töreni

30 Ağustos 2017 Çarşamba 08:34 tarihinde eklendi | 328 defa okundu

2014 yılından bu yana Yenişarbademli Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevini yürütmekte olan Yrd.Doç.Dr. Yasin Ünal, yapılan devir-teslim töreniyle görevini SDÜ Orman Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr. Ayhan AKYOL'a devretti.

Tüm Yüksekokul personelinin katıldığı törende söz alan her iki müdür de birlik ve beraberliğin önemine dikkat çektiler. Sistemli, uyumlu bir şekilde çalışarak hep birlikte üzerimize düşen sorumlulukları alırsak Yenişarbademli Meslek Yüksekokulu’nu bugün itibarıyla sahip olduğu durumdan çok daha iyi yerlere getirebiliriz diyerek sözlerine devam eden AKYOL, kendisinden önce Yüksekokulumuz için çalışan tüm idarecilere ve personele teşekkür etti.

Törende Yüksekokul personeli adına Yrd.Doç.Dr. Ayhan AKYOL, selefi Yrd.Doç. Dr. Yasin ÜNAL’a çeşitli hediyeler, plaket ve çiçek verdi.

Ardından tüm personelle fotoğraf çektiren Yrd.Doç.Dr. Yasin ÜNAL vedalaşarak yüksekokuldan ayrıldı.