17 Kasım 2017 Cuma

Yenişarbademli Meslek Yüksekokulu Kariyer Günlerine Kaldığı Yerden Devam Ediyor

02 Kasım 2015 Pazartesi 16:10 tarihinde eklendi | 1010 defa okundu

Yenişarbademli Meslek Yüksekokulu tarafından geçen yıl başarılı bir şekilde gerçekleştirilmiş olan “Kariyer ve Çevre Günleri” kapsamında kazınılan alışkanlık devam ediyor. Ukrayna Karazin Kharkiv National Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Oleksandr Zinenko’nun katılacağı “Doğa ve Yaban Hayatı Müzesi Tanıtımı” konulu konferans gerçekleştirilecek.

Karazin Kharkiv National Üniversitesi Natural History Museum araştırma, eğitim faaliyetleri ve ekolojik bilginin tanıtımını yapan en eski Avrupa müzelerinden biri olmasının yanı sıra Ukrayna'da büyük bir araştırma ve eğitim merkezidir. Bu müzenin her yıl 40 bin ziyaretçi potansiyeline gelmesi aşamaların da görev alan  Öğretim Üyesi Dr. Oleksandr Zinenko, Türkiye’de gelişmekte olan bu alan hakkında tecrübelerini aktaracak.

Öğrencilerinin sadece kendi alanlarından mezun olmaları işlevini yeterli görmeyen Yenişarbademli Meslek Yüksekokulu, Öğrencilerinin gelecekte farklı alanlarda da hayal kurup başarı sağlayabilmesi adına bir ışık olabilmesi için yine önemli bir konuda değerli bir katılımcıyı misafir etmekte. Doğa ve Yaban Hayatı alanına ve bu alanda müzecilik faaliyetlerine gönül vermiş herkes 04-07 Kasım 2015 tarihleri arasında Yenişarbademli Meslek Yüksekokulu konferans salonunda düzenlenecek etkinliğe davetlidir.