Kariyer ve Çevre Günleri Mayıs Etkinlikleri

12 Mayıs 2015 Salı 22:14 tarihinde eklendi | 356 defa okundu

Yenişarbademli MYO Kariyer Günleri Etkinliği Gerçekleştirdi

Yenişarbademli Meslek Yüksekokulu, dördüncüsü olan “Yenişarbademli MYO Kariyer ve Çevre Günleri” etkinliğini, Fen Bilgisi Öğretmenleri Fatih Gizligider, Ayçin Ünal ve Mustafa Yaşar Yılmazoğlu’ nun katılımlarıyla 30 Nisan’da gerçekleştirdi.

Yenişarbademli MYO kampüsünde “İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.” konusu altında yapılan etkinlikte konuşmacılar, alışılagelmiş eğitim tekniklerini değiştirerek kendi metotlarını oluşturduklarını anlatarak öğrencilere, mesleklerinde rutinden sakınmaları gerektiğini belirtti.

Mesleğine “Biraz bilgi biraz hayal gücüdür fen; aslında hayattır fen” mantığıyla baktığını belirten Fatih Gizligider, tüm meslek ve insanların yeniliğe ihtiyacı olduğunu, yerinde saymanın Türk gençliğine yakışmayacağını belirtti.

Etkinliğin devamında ise Ayçin Ünal işin başında az bilgi ve tecrübeyle bir yerlere gelinebileceğini fakat az hayal gücü ve istekle bir yerlere gelmenin mümkün olamayacağını söyledi.

Mustafa YaşarYılmazoğlu da alanı dışında çok etkin şekilde çalışmalar yaptığını dile getirerek mesleğinde başarı sağlamak isteyen bireylerin “herkes gibi olmak” kavramının dışına çıkması gerektiği üzerinde durdu.

Etkinliğin sonunda konuşmacıların anlattıkları hakkında konuşan Yenişarbademli Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Yasin Ünal, genç bilim insanlarına teşekkür ederek kendilerine plaket takdim etti.