''Geleceğin Ormancıları'' Konulu Söyleşi

26 Aralık 2013 Perşembe 20:06 tarihinde eklendi | 2118 defa okundu

Yüksekokulumuzun Ormancılık Bölümü 1.Öğretim 2.sınıf A şubesinin katkılarıyla düzenlenmiş olan Geleceğin Ormancıları konulu söyleşi kapsamında Isparta Orman Bölge Müdürü Mustafa DEĞİRMENCİ ve SDÜ Orman Fakültesi dekan yardımcısı Yrd. Doç. Dr. İsmail DUTKUNER Yenişarbademli MYO öğrencileri ile buluştu.

26 Aralık 2013 tarihinde gerçekleşen etkinliğine Yenişarbademli Kaymakamı Cafer SÖNMEZ, Belediye Başkanı Mustafa ERDEM, Yüksekokulumuzun Öğretim elemanları katılmışlardır.

Söyleşi kapmasında ormancılığın sorunları, orman muhafaza memuru alımında yapılan mülakat, orman muhafaza memurunun görevleri gibi daha bir çok konuda öğrenciler bilinçlendirilmiştir.

Yüksekokul müdürü Doç.Dr. Süleyman GÜLCÜ yaptığı açıklamada ’’ Meslek mensupları ve öğrencilerin bir araya geldiği bu etkinlikte verimli bir bilgi alışverişi olmuştur. Öğrencilerin daha mesleğe başlamadan orman muhafaza memurluğunu öğrenmeleri sağlanmıştır. Yüksekokulumuz benzer etkinlikler yapmaya devam edecektir ’’ dedi.

Fotoğraflar için Tıklayınız